Hihome Smart Wi-Fi apparaat handmatig toevoegen

Om een Hihome Smart WiFi apparaat handmatig toe te voegen volg je de onderstaande stappen.

1. Open de Hihome Smart App en klik op "+" of Apparaat toevoegen.

2. Zorg dat het toe te voegen apparaat zich in de koppelmodus bevindt. Volg hiertoe eventueel de specifieke instructies om het apparaat te resetten.

Een Hihome Slimme stekker in de koppelmodus geeft een snel knipperende LED. Een Hihome Slimme LED lamp in de koppelmodus zal snel knipperen.

Selecteer het soort apparaat dat je wil toevoegen in het onderstaande scherm.

3. Zorg ervoor dat je smartphone ten tijde van het koppelen met het WiFi netwerk verbonden is waarmee je het slimme apparaat wil verbinden. LET OP! Dit moet een 2.4Ghz only WiFi netwerk zijn. Slimme apparaten werken niet met 5Ghz WiFi netwerken en gebruik in combinatie met dual-band WiFi netwerken geeft vaak problemen. Voor een toelichting, lees dit artikel: https://support.hihome.eu/article/21-hihome-producten-en-2-4ghz-en-5ghz-wi-fi-netwerken

4. Vervolgens zal het apparaat gevonden worden en toegevoegd aan je huis.

5. Je kunt nu eventueel de naam van het apparaat aanpassen en toevoegen aan een kamer. Bijvoorbeeld: Schemerlamp woonkamer