Energiemonitoring

Om verschillende redenen kan het interessant zijn om het stroomverbruik van een apparaat of lamp te weten. Het kan verrassend zijn om te ontdekken hoeveel of hoe weinig energie wordt gebruikt, het geeft een goed inzicht in de kosten en de milieu-impact van uw huishouden. Bewustzijn kan helpen bij het nemen van vestandige beslissingen.

Sommige Hihome Smart Plugs en Smart Strips hebben een Energy Monitoring-chipset die continu het stroomverbruik meet. Als u de Hihome-app gebruikt, kunt u het huidige en het historische verbruik in kWh lezen. Ook is de actuele spanning en het verbruik in Watt zichtbaar.

Hihome helpt u om uw verbruik naar beneden te brengen en helpt uw milieu-impact te verminderen.

Opmerking: de meetnauwkeurigheid kan een afwijking van 5% hebben.

Heeft u het antwoord gevonden?