Home/Familie Management - Gebruiker toevoegen

Je kunt meerdere gebruikers toevoegen aan de Huis/Woning/Familie. Dit kan handig zijn om gezinsleden of anderen toegang te geven tot al je apparaten. Let op! Als er apparaten zijn waartoe je juist geen toegang wil geven, creƫer dan een separate Huis/Woning/Familie en geef daar dan geen toegang toe.

1. Om een gebruiker toe te voegen kies je eerst Home Management.

2. Kies vervolgens Huis/Woning/Familie - in dit voorbeeld Academy.

3. Kies vervolgens Add members

4. Verstuur vervolgens een uitnodigings URL  als SMS of kopieer de URL om deze op een andere manier te verzenden.

5. De nieuwe gebruiker kan op deze manier via de URL de Hihome Smart App downloaden. In het tekstbericht staan tevens een "Invitation code".

Met deze code kan de gebruiker zijn uitnodiging accepteren in de Hihome Smart App. Zie screenshots hieronder.