Hihome Smart App wachtwoord vergeten

Wanneer je het wachtwoord van je Hihome Smart App account niet meer weet, volg dan deze stappen om een nieuw wachtwoord aan te maken. Het is niet mogelijk het bestaande en vergeten wachtwoord op te vragen. Gegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn niet door Hihome medewerkers te zien of na te gaan.

1. Open de Hihome Smart App en kies Log In

2. Kies Wachtwoord vergeten.

3. Geef je e-mail adres in waarmee je de Hihome App account hebt aangemaakt.

4. Nu ontvang je een e-mail met verificatiecode op het opgegeven en bij Hihome bekende e-mail adres.

5. Kies een goed wachtwoord en rond de handeling af. Je kunt nu weer inloggen.