Creëer een Hihome App Account

Hoe zet je een Hihome Smart Home op? Volg onderstaande stappen;

1. Download the Hihome Smart App in de Apple App Store voor Apple iOS smartphones, of in de Google Play Store voor Android smartphones.

Klik op de App Store logo's om direct naar de App Store/Play Store te gaan of scan de QR code met je smartphone.

2. Creëer een Hihome Account door te registreren.

3. Lees de Privacy Policy en klik op Akkoord.

4. De Hihome Smart App herkent via de Smartphone het land of de regio waarin je je bevindt. Je kunt dit handmatig aanpassen. Geen vervolgens je e-mail adres in. Op dit e-mail adres ontvang je nu een verificatie code.

5. Geef de verificatiecode in en stel een goed wachtwoord in.

6. Het Hihome Smart App en Cloud account is aangemaakt. Je kunt beginnen met apparaten te koppelen.