Hihome Video Cloud Storage

Hihome Camera's en deurbellen zijn allemaal voorzien van een microSD kaart mogelijkheid voor opslag van beelden. Een soms veiliger alternatief is de Hihome Video Cloud Storage. In dat geval worden de beelden niet lokaal opgeslagen maar veilig in de Cloud. Dus wanneer een camera wordt gestolen, blijven de beelden beschikbaar in de Cloud.

Kenmerken Video Cloud Storage:

- Opname van beelden op basis van bewegingsdetectie. Op efficient met zowel je internet/WiFi verbinding om te gaan als ook opslagruimte te besparen, worden alleen de momenten waarbij de bewegingsdetectie is gesignaleerd opgenomen. Het is dus niet zo dat er 24/7 beeld wordt opgeslagen. Het is dus belangrijk om de bewegingsdetectie van de camera goed in te stellen. Het is eenvoudig te testen door (tijdelijk) notificaties van bewegingsdetectie in te stellen op je smartphone. Je ontvangt dan notificaties als er beweging wordt vastgesteld.

- De opnames worden gecodeerd (AES-gecodeerd en via een TLS-kanaal) geüpload en zijn dus beveiligd opgeslagen. Alleen jij kunt de beelden bekijken en afspelen, ook als de camera gestolen is. Wil je de beelden dan bewaren, download ze dan naar je smartphone.

- Je kunt meerdere apparaten aan de account/huis koppelen en de beelden ook met meerdere apparaten bekijken. Zo kunnen ook gezinsleden er gebruik van maken.

Opslag abonnementen:

Er zijn twee abonnementen die beide per maand of per jaar zijn af te nemen.

Basis Plan: Opnames bij detectie worden gedurende 14 dagen opgeslagen. Je hebt dus 14 dagen de tijd op de beelden terug te zoeken en kijken en eventueel lokaal op de smartphone op te slaan. Kosten van het Basis Plan € 3,99 voor 30 dagen of € 39,99 voor 365 dagen.

Premium Plan: Opnames bij detectie worden gedurende 30 dagen opgeslagen. Je hebt dus 30 dagen de tijd op de beelden terug te zoeken en kijken en eventueel lokaal op de smartphone op te slaan. Kosten van het Premium Plan € 8,99 voor 30 dagen of €89,99 voor 365 dagen.

Abonnementen zijn geldig per camera. Heb je meerdere camera's waarvan je de beelden in de Cloud wilt opslaan, dan heb je meerdere abonnementen nodig.