Ik ben mijn App Account Wachtwoord vergeten

Wanneer je je account (wachtwoord) voor je Hihome App wilt resetten, gebruik dan de App en volg de stappen. Verwar de App login niet met je Hihome.eu webstore credentials aangezien deze verschillend zijn.
Tik op "Wachtwoord vergeten" en je wordt gevraagd je e-mailadres in te voeren. Je ontvangt een verificatie e-mail met een code. Voer deze code in en geef vervolgens een nieuw wachtwoord op.
Het gebeurt soms dat de verificatie email in je Spam folder terecht komt, dus controleer die folder als je geen verificatie email hebt ontvangen.